Followers

cari2

Tuesday, March 15, 2011

sepe nk duit??

kat cni cik dimas nk kongsi ckit la..cam ner nk dptkn income..walaupun ckit tp sepe nk bg kite duitkn...


cara nyer mudah jer..lau korang sumer dh join nuffnang msti korang tau sal ChurpChurp nie kan..korang kena la register lu..br la dpt login..pas korang dftar , pihak ChurpChurp akan send kat email korang suh aktifkn link korang..bila dh aktif korang leh la invite kwn2 korang utk join bda ni..ChurpChurp ad fb tau..korang like fb 2..t korang dpt info baru..


mudah kn..tggu pe lg...JOm Laa....^_^


Jom Dapatkan Duit Hanya Share Iklan Ini Di Facebook..Jom Lah Join Rakan-Rakan Sekalian..No Risk =)


cik dimas pun br jer join..hehe..pe2 y korang xfhm leh jer tya cik dimas..xpun leh tya terus kat web ChurpChurp.
http://www.churpchurp.com

                                               tekan jika 'like'


How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

No comments:

Post a Comment